bardzo łatwe
Najnowszy przepis:
Strogonow

Nazwa potrawy podobno pochodzi od nazwiska rosyjskiego generała Aleksandra Grigorjewicza Stroganowa. W tradycji rosyjskiej oznacza sos dodawany do potrawy. Francuzi uznają strognowa tylko z wołowiną, ale chyba dlatego, że nie próbowali z indykiem!

Znajdź ulubiony przepis:
Strogonow

Nazwa potrawy podobno pochodzi od nazwiska rosyjskiego generała Aleksandra Grigorjewicza Stroganowa. W tradycji rosyjskiej oznacza sos dodawany do potrawy. Francuzi uznają strognowa tylko z wołowiną, ale chyba dlatego, że nie próbowali z indykiem!

Szaszłyki z grillowanymi warzywami

Szaszłyki to klasyka grillowej tradycji, my proponujemy wzbogacić je warzywami. Szczególnie polecamy marynowaną cukinię.

Szaszłyki marynowane z kolorową sałatą

Szaszłyki już są gotowe, podajmy do niej kolorową sałatę z kozim serem, melonem i grejpfrutem na liściach szpinaku i szczawiu.

Sałata z indykiem, melonem i limonką

Głównym składnikiem dania jest soczyste udo z indyka podane na świeżej sałacie. Ale to dodatki sprawiają, że sałatka wyjątkowo smakuje.

Burger XL

Burger XL z liśćmi szpinaku i suszonymi pomidorami.

Tortilla z warzywami Julienne

Tortilla dla kuchni meksykańskiej jest tym, czym foccaccia (ciasto będące podstawą pizzy) dla włoskiej. Tortillę można podawać na tak wiele różnych sposobów, że jedynym ograniczeniem jest własna wyobraźnia. My oczywiście proponujemy wersję z indykiem!

Fit ciabatta

Chrupiąca ciabatta to płaska, prostokątna, duża bułka, wypiekana według tradycyjnej receptury. Klasyczne włoskie pieczywo w połączeniu z mięsem indyka to propozycja dla miłośników zdrowego odżywiania.

Spis treści:

W naszej książce kucharskiej wyszukaj ulubiony przepis na podstawie kategorii lub stopnia trudności wykonania.
Smacznego !