bardzo łatwe
Najnowszy przepis:
Strogonow

Nazwa potrawy podobno pochodzi od nazwiska rosyjskiego generała Aleksandra Grigorjewicza Stroganowa. W tradycji rosyjskiej oznacza sos dodawany do potrawy. Francuzi uznają strognowa tylko z wołowiną, ale chyba dlatego, że nie próbowali z indykiem!

Znajdź ulubiony przepis:
Strogonow

Nazwa potrawy podobno pochodzi od nazwiska rosyjskiego generała Aleksandra Grigorjewicza Stroganowa. W tradycji rosyjskiej oznacza sos dodawany do potrawy. Francuzi uznają strognowa tylko z wołowiną, ale chyba dlatego, że nie próbowali z indykiem!

Szaszłyki z grillowanymi warzywami

Szaszłyki to klasyka grillowej tradycji, my proponujemy wzbogacić je warzywami. Szczególnie polecamy marynowaną cukinię.

Szaszłyki marynowane z kolorową sałatą

Zamarynujmy szaszłyki i podajmy do nich kolorową sałatę z kozim serem, melonem i grejpfrutem na liściach szpinaku i szczawiu.

Tortilla z warzywami Julienne

Tortilla dla kuchni meksykańskiej jest tym, czym foccaccia (ciasto będące podstawą pizzy) dla włoskiej. Tortillę można podawać na tak wiele różnych sposobów, że jedynym ograniczeniem jest własna wyobraźnia. My oczywiście proponujemy wersję z indykiem!

Fit ciabatta

Chrupiąca ciabatta to płaska, prostokątna, duża bułka, wypiekana według tradycyjnej receptury. Klasyczne włoskie pieczywo w połączeniu z mięsem indyka to propozycja dla miłośników zdrowego odżywiania.

Spis treści:

W naszej książce kucharskiej wyszukaj ulubiony przepis na podstawie kategorii lub stopnia trudności wykonania.
Smacznego !