expert
Najnowszy przepis:
Filet Sous Vide doskonałym towarzystwie

Danie dla pasjonatów kuchni, którzy nie boją się kulinarnych wyzwań i odważnych zestawień. Finezja w kuchni to coś, co uwielbiasz? Oto przepis na naprawdę wykwintne danie, w którym bardzo istotny jest sposób podania.

Znajdź ulubiony przepis:
Filet Sous Vide doskonałym towarzystwie

Danie dla pasjonatów kuchni, którzy nie boją się kulinarnych wyzwań i odważnych zestawień. Finezja w kuchni to coś, co uwielbiasz? Oto przepis na naprawdę wykwintne danie, w którym bardzo istotny jest sposób podania.

Gruszkowe serca

Gruszki według podań ludowych zaliczane są do owocowych afrodyzjaków. Jak podają legendy, demony szczególnie upodobały sobie harce w gruszach i jej owocach. Zapraszamy na… sercowe sprawy.

Salta in bocca

Salta in bocca czyli po włosku "skacze do ust". Saltimbocca to potrawa wywodząca się z północnej części Włoch z miasta Brescia. Podawana była w rzymskich trattoriach już na początku XIX wieku.

Carbonade flamande

Carbonade flamade to kwintesencja kuchni belgijskiej. Danie intensywnie pachnące przyprawami i ciemnym piwem wymaga nieco cierpliwości, ale zdecydowanie warte jest czasu potrzebnego na przygotowania.

Spis treści:

W naszej książce kucharskiej wyszukaj ulubiony przepis na podstawie kategorii lub stopnia trudności wykonania.
Smacznego !