Mięso z Uda indyka Sous Vide przygotowujemy w piekarniku, podgrzewając przekłuty woreczek przez pół godziny w temperaturze 180 C. Po wyjęciu z woreczka mięso pozostawiamy do przestygnięcia i mierzwimy widelcem. Kroimy w kostkę ser feta, pomidory, ogórek. Z papryki usuwamy pestki i także kroimy w kostkę. Cebulę kroimy na cienkie krążki. Łączymy warzywa, skrapiamy oliwą z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy składniki z mierzwionym mięsem, a następnie skrapiamy wszystko sokiem z limonki i pozostawiamy na chwilę w miseczce. Tortillę podgrzewamy na suchej patelni lub grillu stykowym przez 2-3 minuty i układamy na niej warstwę liści sałat a następnie przygotowane mięso z warzywami. Do dekoracji dania mogą posłużyć gałązki tymianku.