• Tuszka z indyka
    VAC/LUZ
    0 - +4 ℃ /-18 ℃
    15-18 kg
    7-8 kg
  • Podwójny filet ze skórą z indyka
    VAC/LUZ
    0 - +4℃ / -18℃
    4,5-6,5 kg
    2,2-2,5 kg
  • Filet z indyka
    VAC/LUZ
    0 - +4℃ / -18℃
    2,2-2,7 kg
    0,9-1,3 kg
  • Golonka z indyka
    VAC/LUZ
    0 - +4℃ / -18℃
    700-900 g
    350-450 g
  • Noga z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    2,1-2,5 kg
    1-1,3 kg
  • Podudzie z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    800-100 g
    400-550 g
  • Polędwiczka z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    400-600 g
    250-310 g
  • Skrzydło z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    800-900 g
    400-500 g
  • Udo z kością ze skórą z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    1,3-1,5 kg
    600-800 g
  • Mięso z uda z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    0,9-1,2 kg
    400-550 g
  • Udo bez kości ze skórą z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    0,95-1,25 kg
    450-600 g
  • Gulasz ze szkrzydła ze skórą z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
  • Gulasz ze skrzydła bez skóry z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
  • Gulasz gruby z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    100-130 g
    50-70 g
  • Gulasz drobny z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    30-80 g
    10-50 g
  • Wątroba z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    150-190 g
    100-120 g
  • Żołądki z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    100-150 g
    50-80 g
  • Serca z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    70-80 g
    25-35 g
  • Szyja z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    500-650 g
    250-400 g
  • Korpus z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    2,5-3,3 kg
    1,4-1,8 kg
  • Kupry z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    250-350 g
    120-220 g
  • Lotki z indyka
    VAC/LUZ
    0℃ - +4℃ / -18℃
    70-100 g
    40-50 g
////////////////////////////////////