25 lat doświadczenia


//////////////

Przez te lata rozbudowaliśmy i udoskonaliliśmy oba nasze zakłady zapewniając zatrudnienie około 400 osobom. Od 1991 roku Maciej Siejek i Przemysław Waligórski rozwijali przedsiębiorstwo odnosząc kolejne sukcesy. W 2009 roku Przemysław Waligórski przekazał swoje udziały synowi Pawłowi, co pozwala nam mówić o INDROLU jako firmie rodzinnej. Obecnie INDROL posiada status spółki z ograniczoną odpowiedzialnością spółki komandytowej i jesteśmy dumni z tego, że jest polską firmą.

//////////////

Dysponujemy dwoma zakładami o zróżnicowanej technologii produkcji, posiadającymi nowoczesny park maszynowy.

//

GRODZISK WIELKOPOLSKI

CO ROBIMY?

Prowadzimy ubój i rozbiór na elementy indycze, w tym także z zachowaniem procedur stosowanych przy produkcji HALAL.

//////////////////

Z KIM WSPÓŁPRACUJEMY?

Z klientami z kraju i zagranicy, dostarczając nasze produkty do zakładów przetwórstwa, hurtowni oraz na rynek HoReCa.

NA CZYM SIĘ OPIERAMY?

  • na nowoczesnej linii ubojowej
  • na efektywnej linii rozbiorowej
  • na bezpiecznych systemach pakowania i etykietowania
  • na sprawnym magazynowaniu i transporcie
  • na najnowocześniejszym systemie ERP
////////////////////////
////////

GRODZISK WIELKOPOLSKI

/////////////
//

ROSTARZEWO

CO ROBIMY?

Produkujemy mięsa marynowane oraz inne produkty mięsne, konfekcjonujemy i pakujemy mięso oraz produkty mięsne.

//////////////////

Z KIM WSPÓŁPRACUJEMY?

Z klientami z kraju i zagranicy wśród których znajdują się sieci handlowe i food service.

NA CZYM SIĘ OPIERAMY?

  • na wydajnych liniach do produkcji mięs mielonych, szaszłyków i sznycli
  • na skutecznym tunelu zamrażalniczym IQF
  • na wydajnych liniach do pakowania w próżni (vac), w atmosferze modyfikowanej (MAP) oraz do opakowań poduszkowych (Pillow Bag)
  • na dokładnych i precyzyjnych liniach do standaryzacji wagi paczkowanych produktów
  • na najnowocześniejszym systemie ERP
////////////////////////
////////

ROSTARZEWO

/////////////
////////////////////////