jakość
kontrola jakości

Wdrożony przez nas pięcioetapowy, wewnętrzny system kontroli jakości

szczegółowa kontrola pochodzenia paszy
szczegółowa kontrola
w czasie hodowli
opieka weterynaryjna na etapie hodowli zwierząt
kontrola w procesie przetwarzania mięsa
najwyższe standardy pakowania

System zarządzania produkcją

Jakość ma dla nas i naszych Klientów kluczowe znaczenie, dlatego w trosce o najwyższe standardy produkowanej przez nas żywności wdrożyliśmy system zarządzania jakością klasy ERP. Dzięki temu możemy szczegółowo nadzorować poszczególne etapy produkcji mięsa, sprzedaż oraz dystrybucję.

Zarządzamy zapasami w magazynach i nadzorujemy jednolity łańcuch logistyczny. Kontrola nad okresami trwałości produktu zgodnie z wymogami systemu ERP daje nam pewność, że możemy zagwarantować niezmienną jakość i terminową dostawę.

Sposoby pakowania

Pakowanie w atmosferze ochronnej MAP

Pozwala osiągnąć przydatność świeżego mięsa do spożycia do 10 dni od daty pakowania.

Pakowanie próżniowe VAC

Pozwala osiągnąć przydatność świeżego mięsa do spożycia do 16 dni od daty pakowania.

Pakowanie luzem

W zależności od specyfikacji dostarczamy produkty w opakowaniach zbiorczych.

Logistyka

Magazynowanie

Dzięki zautomatyzowanemu procesowi magazynowania skracamy drogę produktu na stół konsumenta.

Dostawy

Świeże produkty mięsne mają krótki okres przydatności do spożycia. Sprawny harmonogram dostaw realizowanych 6 dni w tygodniu, gwarantuje dostawę dokładnie na czas. 

Współpraca

Nawiązujemy partnerską współpracę z rzetelnymi przewoźnikami oferując dogodne warunki.