// WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE I OTWARTOŚĆ SPRAWIAJĄ, ŻE MYŚLIMY O WSZYSTKIM //

Jakość ma dla nas i naszych klientów bardzo duże znaczenie, więc działania i podejmowane w tej kwestii decyzje zorientowane są na utrzymanie jak najwyższych standardów. Ciągły i zrównoważony nadzór nad procesem powstawania wyrobów, począwszy od warunków hodowli indyków, aż po transport produktów gotowych do klientów, pozwala nam w pełni świadomie czuwać nad produkowaniem dla Państwa bezpiecznej i zdrowej żywności, charakteryzującej się wysoką jakością.

////////////////////////

NADZÓR //////////////

Surowce, dodatki i opakowania będące składową produktu końcowego podlegają pełnej identyfikowalności na każdym etapie procesu produkcyjnego oraz ścisłej kontroli obejmującej badania mikrobiologiczne i organoleptyczne.

// // // //

wiesz, co jesz

Wdrożone procedury kontroli pochodzenia surowca pozwalają nam monitorować wszystkie etapy produkcji mięsa począwszy od tego jakim cyklem żywieniowym objęty był indyk.

////////////////////////

ZESPÓŁ PROFESJONALISTÓW

Wykwalifikowany i odpowiednio dobrany zespół pracowników działu kontroli jakości czuwa nad realizowaniem zamówień zgodnie z najwyższymi standardami.

ZAWSZE NA CZAS

Nasza produkcja planowana jest z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, co pozwala nam dostarczać przez sześć dni w tygodniu świeże produkty spełniające wszystkie wymagania klientów.

 

///////////////

potwierdzenie naszej jakości

Wdrożone w naszych zakładach standardy jakościowe weryfikowane są przez zewnętrzne jednostki certyfikujące wg norm:

Niemiecki system QS opiera się na identyfikalności na wszystkich etapach produkcji począwszy od hodowli po sprzedaż gotowych wyrobów
Globalny standard BRC jest najbardziej uznawanym i pożądanym w świecie systemem jakościowym
Miedzynarodowy standard żywnościowy IFS wprowadza nas do grona bezpiecznych producentów żywności
System gwarantowanej jakości żywienia QAFP uświadamia naszych klientów o gwarancji bezpieczeństwa i jakości żywności